Gewijzigde vergoedingen in uw zorgverzekering

De premies van de zorgverzekeringen gaan in 2014 omlaag. Maar oplettendheid is geboden! Diverse verzekeraars hebben wijzigingen aangebracht in de hoogte van de vergoedingen binnen de aanvullende verzekering.

Zo is bij veel verzekeraars ook de vergoeding van osteopathie gewijzigd. Daar waar voorheen 100% per dag werd vergoed en een jaarmaximum van toepassing was, is er nu vaak ook sprake van een dagmaximum.
Wij raden u aan om kritisch te bekijken wat in uw geval een goede zorgverzekering is. U kunt daarvoor terecht op diverse vergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld independer.nl of zorg.gezien.nl. Nadeel is dat deze vergelijkingssites vaak slechts een beperkte groep van verzekeraars aanbieden. Bovendien is de vermelde informatie omtrent de hoogte van vergoedingen vaak niet volledig. Wij raden u daarom altijd aan om de website van de specifieke verzekeraar te raadplegen alvorens u een keuze maakt. Daar vindt u de volledige versie van de polisvoorwaarden. U kunt natuurlijk ook uw assurantietussenpersoon raadplegen.
Tot 31 december kunt u uw huidige zorgverzekering beëindigen. Tot 31 januari 2014 kunt u een nieuwe verzekering afsluiten.

Volg ons via Facebook
Tarief 2016
Update
Er wordt druk gestudeerd
Open dag
Congres in Arnhem: Het Fasciale Systeem
Eerste stappen in het onderwijs
Nascholing
Onze nieuwe website!