Update

Het jaar 2014 was een druk en bewogen jaar voor TherapieTotaal. En ook in 2015 zitten Natali, Dimitri, Mario en Roel niet stil. Wat hebben ze gedaan en wat gaan ze doen in het nieuwe jaar om u van optimale zorg te voorzien?

Natali is nog bezig met de opleiding ‘Osteopathie bij Kinderen’ en heeft inmiddels het eerste examen met zeer mooie cijfers afgerond. In 2015 volgen nog de nodige interessante modules, waarna de opleiding wordt afgesloten met een afrondend examen. Inmiddels is er een enorme hoeveelheid kennis en technieken toegevoegd aan Natali’s osteopatische gereedschapskist. 

Dimitri heeft naast zijn werkzaamheden bij TherapieTotaal in België zijn praktijk verhuisd naar een gloednieuwe locatie in het centrum van Kortessem. Verder heeft hij ook veel les gegeven, zowel in binnen- als buitenland. Ook in 2015 zal Dimitri lesgeven in de basisopleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO), en dit in Antwerpen en Zeist. Verder staan er enkele interessante bijscholingen op het programma.

Mario had in 2014 een druk jaar met veel verandering. Na een maand vakantie begint hij in februari weer met vernieuwde energie. Naast de woensdag zal hij ook op dinsdag bij TherapieTotaal aanwezig zijn. Mario zal zich richten op chronische vermoeidheids- en immuniteitsaandoeningen. Bovendien zal Mario in toenemende mate patiënten gaan leren zelf hun gezondheid te verbeteren door veranderingen in denk-, eet- en lifestylepatronen.

Roel werkte afgelopen jaar als osteopaat in Nederland, Duitsland en België. Bovendien gaf hij les in Duitsland en heeft hij de cursus ‘Geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker’ afgerond. Ook in 2015 zal Roel blijven lesgeven aan osteopathiestudenten, voornamelijk in Keulen en Berlijn.  Daarnaast zijn er twee bijscholingen gepland om met een nog breder arsenaal aan technieken patiënten te kunnen behandelen. 

Volg ons via Facebook
Tarief 2016
Gewijzigde vergoedingen in uw zorgverzekering
Er wordt druk gestudeerd
Open dag
Congres in Arnhem: Het Fasciale Systeem
Eerste stappen in het onderwijs
Nascholing
Onze nieuwe website!