Nascholing

Drie dagen nascholing gedaan van Dhr J.P.Barral. Zo mooi om een graantje mee te mogen pikken van zijn 42 jaar ervaring als osteopaat. Een paar hele mooie nieuwe technieken geleerd van schouder, heup en knie!

 

Jean Pierre Barral wordt gezien als een van de belangrijkste osteopaten van de afgelopen decennia. Door zijn werk op het gebied van de viscera (organen) heeft hij een hele belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de viscerale osteopathie. Het leven en werk van Barral bestaat uit ontdekken en innoveren. Dit vindt bij hem altijd voor het grootste deel plaats in zijn praktijk. Door duizenden patiënten te behandelen, de resultaten daarvan te bestuderen en dit te combineren met een uistekende kennis van de anatomie en de fysiologie, ontwikkelt Barral altijd nieuwe technieken voor de osteopaat.

Veel osteopaten krijgen te maken met problemen van de ledematen. Een supraspinatus tendinitis, een coxarthrose, een meniscusprobleem…. Allemaal klachten die door de osteopaat regelmatig worden gezien. Barral ontwikkelde de laatste jaren een groot aantal nieuwe technieken deze gebieden beter te behandelen.

Een cursus met Barral is een cursus om naar uit te kijken omdat hij altijd meer inzichten en meer kunde oplevert voor de deelnemers.

Volg ons via Facebook
Tarief 2016
Update
Gewijzigde vergoedingen in uw zorgverzekering
Er wordt druk gestudeerd
Open dag
Congres in Arnhem: Het Fasciale Systeem
Eerste stappen in het onderwijs
Onze nieuwe website!