Nieuws

11 december 2013Gewijzigde vergoedingen in uw zorgverzekering

De premies van de zorgverzekeringen gaan in 2014 omlaag. Maar oplettendheid is geboden! Diverse verzekeraars hebben wijzigingen aangebracht in de hoogte van de vergoedingen binnen de aanvullende verzekering. Zo is bij veel verzekeraars ook de vergoeding van osteopathie gewijzigd. Daar waar voorheen 100% per dag werd vergoed en een jaarmaximum van toepassing was, is er nu vaak ook sprake van een dagmaximum. Wij raden u aan om kritisch te bekijken wat in uw geval een goede zorgverzekering is. U kunt daarvoor terecht op diverse vergelijkingssites, zoals bijvoorbeeld independer.nl of zorg.gezien.nl. Nadeel is dat deze vergelijkingssites vaak slechts een beperkte groep van verzekeraars aanbieden. Bovendien is de vermelde informatie omtrent de hoogte van vergoedingen vaak niet volledig. Wij raden u daarom altijd aan om de website van de specifieke verzekeraar te raadplegen alvorens u een keuze maakt. Daar vindt u de volledige versie van de polisvoorwaarden. U kunt natuurlijk ook uw assurantietussenpersoon raadplegen. Tot 31 december kunt u uw huidige zorgverzekering beëindigen. Tot 31 januari 2014 kunt u een nieuwe verzekering afsluiten.

Lees meer >

2 oktober 2013Er wordt druk gestudeerd

Nog maar amper zitten we in onze nieuwe ruimtes of de schouders gaan er opnieuw onder. Drukke baasjes als we allemaal zijn, zijn we volop aan het lesgeven maar volgen we ook de nodige nascholing. Dimitri heeft alweer de vervolgopleiding NST afgerond en Natali is in de twee jarige vervolgopleiding Osteopathie bij kinderen gedoken. Want na wat losse nascholingen wordt het toch eens tijd voor het echte werk. Roel is voornemens de Bakker te gaan studeren en Mario is sowieso niet te stuiten als het om studeren gaat. Kortom we worden alsmaar vaardiger in ons vak en hebben steeds meer te bieden.

Lees meer >

22 juli 2013Open dag

Bijna is het zover. Iets later dan gepland kunnen we onze nieuwe ruimtes op de begane grond in gebruik gaan nemen. Onze verhuizing naar de begane grond willen we vorm geven middels een open dag.

Lees meer >