Natali de Bruijn D.O.-MRO

“Ons lichaam als spiegel van onze gezondheid…”

Samengevat

2001 Afgestudeerd Fysiotherapeut

2003 Afgestudeerd Fysiotherapeut voor dieren

2007 Afgestudeerd Osteopaat D.O. aan de IAO

2007 Start praktijk voor osteopathie Landgraaf

2007- heden Diverse na-en bijscholingen

2017 diploma Postgraduate opleiding osteopathie bij Kinderen

 

Gedreven door een interesse naar het functioneren van het menselijk lichaam hebben mijn studie en loopbaan hun huidige vorm aangenomen.

Na mijn studie fysiotherapie (2001)ben ik vol enthousiasme aan de uitdaging fysiotherapie voor paarden begonnen.  Maar omdat ik het niet langer kon uitstellen vanwege mijn grote interesse startte ik het daaropvolgende jaar ook met de opleiding osteopathie (2002). In de osteopathie vond ik de antwoorden op de vele vragen over het functioneren en herstellen van het menselijk lichaam. Ons lichaam is een geweldige spiegel van onze gezondheid waar ik dagelijks met plezier mee werk.

Sinds het behalen van mijn D.O. (2007) werk ik elke dag vol enthousiasme en overgave als osteopaat. Eindelijk kan ik een groot deel van de patiënten nu uitleg geven over het ontstaan of terugkeren van hun klachten. Het voordeel van de totale aanpak door osteopathie is dat je op veel gebieden vooruitgang boekt waardoor de patiënt al snel op veel fronten verandering gaat voelen.

Nog mooier is dat je de oorzaak en de gevolgen behandelt en niet meer uitsluitend de gevolgen. Waardoor het gehele lichaam ook op de langere termijn gezonder blijft.

Ik vind het belangrijk dat elke patiënt met elke klacht serieus wordt genomen en op zijn minst inzicht krijgt in zijn of haar klacht.

En de resultaten maken ons werk nog mooier!

Uiteraard ben je als osteopaat nooit uitgeleerd, steeds wil je meer weten en kunnen en daarom blijven na- en bijscholing het beste middel tegen mijn niet te stillen honger naar kennis en kunde.

 

Na- en bijscholingen:

Osteopathie op fluïdiek niveau 2008

Craniale osteopathie bij pasgeborenen 2009

Urogenitale manipulaties 2010

Viscerale manipulaties: buik en borstholte 2011