Over ons

 

TherapieTotaal is een jonge praktijk voor osteopathie waar 4 zelfstandige osteopaten samenwerken. Het team van TherapieTotaal bestaat uit Natali, Dimitri, Koen en Mario. Door hun ervaringen, bijscholingen, specialisaties, academisering en wetenschappelijk onderzoek/studies maken zij van TherapieTotaal een kwalitatieve, patiëntgerichte osteopathiepraktijk waar zowel volwassenen als kinderen en baby’s terecht kunnen met hun klachten.

Osteopathie streeft ernaar om het zelfgenezend vermogen van patiënten te optimaliseren. Om dit te realiseren is het belangrijk de patiënt in totaliteit te onderzoeken en te behandelen. Zulk een holistische, patiënt specifieke benadering is voor ons de bouwsteen van iedere behandeling. Uiteraard is het onze doelstelling om iedereen klachtenvrij te krijgen, maar indien wij hulp nodig hebben zullen wij u steeds persoonlijk verder wegwijs maken binnen ons netwerk (podologie, huisarts, fysiotherapeut, homeopaat,…).

Door onze verschillende achtergronden, bijscholingen en ervaringen vormen wij een zeer gevarieerd en gespecialiseerd osteopaten-team. Op deze manier verruimen we onze kennis en inzichten, leren we van elkaar en vergroten we onze mogelijkheden om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun klachten. TherapieTotaal staat voor: kwaliteit, professionaliteit, gedrevenheid en passie. Deze passie voor osteopathie, patiëntvriendelijke benadering en mix van specialisaties maakt van ons een team dat steeds tracht u op de best mogelijke manier te behandelen en te begeleiden. Zo bent u verzekerd van de beste zorg!

In onze praktijk zijn werkzaam:

Natali de Bruijn meer over Natali

Dimitri Lenaers meer over Dimitri

Mario Willems meer over Mario

Koen Vandebriel meer over Koen